Muziek doet iets. Het laat je afstemmen op een universele energie en is daarmee een shortcut naar je hart. Muziek is emotie, schoonheid, passie en ontspanning. Vanuit een praktisch oogpunt biedt klank je ook een focuspunt, bijvoorbeeld als je tot rust wil komen voor het slapen gaan of voorafgaand aan een meditatiesessie.

In deze muziekbijdrage 2 wereldberoemde muziekstukken die het prima doen als opmaat voor een meditatie!

Spiegel im Spiegel (Arvo Pärt):

By Filipe Melo & Ana Cláudia

.

Gymnopédies 1, 2 & 3 (Erik Satie):

.
Stilte is niet de afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank” zei Tao Meng. Welke muziekstukken zou jij willen aanraden? Deel ze met ons via een berichtje via het contactformulier (eventueel met een YouTube linkje) en vertel ons wat dit nummer zo speciaal maakt voor jou. Wie weet posten we jouw aanbeveling de volgende keer!