Locaties

Erve Veldink

Erve Veldink

Welkom op Erve Veldink, onze retraite-accommodatie nabij Haarlo in de Achterhoek! Op het erf scharrelen de kippen, eenden, pauwen en duiven. In de verte hoor je een koekoek en in de wei grazen paarden. Vanaf de boerderij loop je via boerenpaden langs akkers en bospercelen. Prachtige open plekken in het bos nodigen uit tot meditatie.

Lees meer
ITC Naarden

ITC Naarden

In de bosrijke omgeving van Naarden vind je het International Theosophic Centre. De ITC bestaat sinds 1925, toen het landgoed werd geschonken ten behoeve van het werk van de Theosophical Society. Het is een spiritueel studie- en retraitecentrum dat mensen uitnodigt om te werken aan het proces van innerlijke transformatie.

Lees meer
Besloten Veluws landgoed

Besloten Veluws landgoed

Het unieke Veluwse landgoed waar we 1 a 2 keer per jaar te gast zijn is een klein gesloten landgoed (30 Ha), gelegen midden op de Veluwe. De historische boerderij voorziet op beperkte schaal in stilte- en rustverblijf. Een 'back to nature' onderkomen, waar niets het omliggende bosgebied en haar bewoners verstoort.

Lees meer
Emmausklooster in Velp

Emmausklooster in Velp

Een deel van ons retraiteaanbod vindt plaats in het Emmausklooster te Velp. Het Emmausklooster is het oudste Kapucijnenklooster in Nederland (1645) en is door de jaren heen zeer goed onderhouden en zeer authentiek te noemen. Als je binnenstapt, voel je de eeuwenoude geschiedenis en verhalen van bewoners en gasten.

Lees meer